Karikatur, grafiske kunstnere og modedesignere, magasiner, plakater, billboards osv. Det er et effektivt illustrationsværktøj, der kan bruges til design af visuelle kommunikationsprodukter.

Der er dybest set fem typer tegneserietegninger. Disse er Gag, tegneserie, animerede, redaktionelle og illustrative tegnefilm. Hver af typerne har forskellige anvendelser inden for visuel kommunikation.

i) Tegneserier

& # 39; knebling & # 39; bogstaveligt talt en & # 39; vittighed & # 39; Det betyder. Gag-tegnefilm er normalt tegneserier med et panel, der bruges til at skabe underholdning om mennesker generelt. De skaber humor ved hjælp af ekstreme udtryk. De bruges som underholdningsværktøjer. Nogle gange bruges de til at fremhæve folks fejl eller fejl og have det sjovt. Tegnefilm kan ledsages af en titel med en sætning, som kan være de karakterers talte ord.

ii) Tegneserier af tegneserier

Denne form for tegneserie kommer som normale træk med velkendte eller etablerede figurer i aviser. De er afbildet i serie for at fortælle eller fortælle en historie. Hver strimmel indeholder en række paneler med tegnord indlejret i en boble. De offentliggøres samlet på en eller to sider.

iii) Animerede tegnefilm (Animation)

Dette er en kort computertegnet tegneserie lavet til at se håndtegnet ud. De udføres i serie for at skabe illusionen om bevægelse og handling. De bruges til filmografi og produceres på audiovisuelle skærme. For at skabe animation for at illustrere begrebet bevægelse er hver efterfølgende tegning i et panel lavet lidt anderledes end den forrige.

iv) Redaktionelle tegnefilm

Sådanne tegnefilm blev lavet til at udgive aviser. De vises på redaktionssiden som de eneste illustrationer, der bruges til at kaste mere lys på en avis redaktionelle kommentar. De kan vises med eller uden undertekster. Mange redaktionelle tegnefilm kaldet tegnefilm, politikere, musikere osv. Sådanne berømte mennesker som hån. Karikatur er en karikaturtegning af en person, der humoristisk overdriver sit udseende eller opførsel for at skabe sjov.

De kan også støtte dagens hovedredaktion eller håndtere nogle af de andre begivenheder, der er dækket af dagens nyheder. Tegneserien nedenfor viser eller understøtter en redaktionel artikel om kvindelig kønslemlæstelse.

v) Forklarende tegnefilm

Beskrivende tegnefilm skildrer specifikke ideer på en direkte og enkel måde. De hjælper med at forklare historier, hjælpeartikler eller annoncer. De forklarer mere detaljeret teksten, der ledsager dem. Bøger, der bruges i skoler, indeholder ofte forklarende tegnefilm, der hjælper med at forklare emnet eller indholdet. Tegneserien nedenfor er en illustrativ tegneserie, der reklamerer for et produkt.

Write A Comment