Alle har set dem, væggene bag stjernerne ved hver rød løber begivenhed. På hvert skridt de rige og berømte tage, fotografer fange deres billeder og billedet bag dem med en sponsor logo. Trin og gentag væg tager sit navn fra sin oprindelige brug som baggrund for billeder på Hollywood begivenheder såsom Oscars. Som stjerner gik forbi fotografer, hver ville pause for en photo shoot. Stjernen ville « skridt » til det helt rigtige sted, ville et foto blive taget, og derefter den næste stjerne i kø ville blive bedt om at « gentage » processen. Trin og gentag vægge er normalt trykt med et gentaget billede af logoer af sponsorer. En begivenhed med flere sponsorer kan indeholde flere logoer. Velgørende organisationer bruger nogle gange vægbilleder til deres begivenheder som en måde at genkende bidragydere på.

Men de berømte er ikke de eneste, der fortjener en stor fotomulighed. Dette trin og gentage vægge eller bannere er nu hæfteklammer ved arrangementer rundt om i verden. Fra velgørenhed golf scrambles til sommer koncerter, event planlæggere overalt omfatter trin og gentage vægge i deres indretning. Gør dit arrangement til en VIP-oplevelse for gæster og giv dem stjernebehandling med dine egne brugerdefinerede trykte vægbilleder.

Definerer begivenheden og hændelsespladsen

Med brugerdefinerede vægge kan du bestemme rummet og udseendet af din begivenhed.

Ved hjælp af medievægudskrivningsteknologi kan dit brugerdefinerede væggrafikudskrift udskrives på flytbar vinyl og installeres direkte på væggene på et eventsted, eller udskrivning af vinyl- eller stofvægge kan foretages og monteres på bærbare rammer.

Disse grafiske vægge giver ikke kun en brugerdefineret visuel baggrund til din begivenhed, men de kan også bruges til at definere og distribuere dit begivenhedsplads. Ligesom trin og gentage vægge i Hollywood guide stjerner langs den røde løber, så du kan guide dine gæster til din næste begivenhed. Brugerdefinerede trykte stofvægge kan opdele et rum eller skjule en uinteressant funktion i et lejet eventområde. Til udendørs eller kombineret indendørs og udendørs arrangementer kan trin- og gentagelsesvægge hjælpe med at indeholde folkemængder og holde dit brand udstillet.

Sæt scenen for selfies

Kan du huske fotobaggrundene i dine high school-danse? De kan have været spiste trykt på pap eller malet af kunststuderende og var normalt designet til at matche temaet dans. Eller måske har du set dem i gamle billeder af børn med Santa med den falske sne og værksted i baggrunden. Nå, medier vægge er kommet langt siden da! Nu vælger du dine billeder og får dem udskrevet efter størrelse. Din stil og design kan midlertidigt anvendes på væggene i din begivenhed mødested eller trykt på bærbare stof eller vinyl. Forkæl dine gæster med et unikt billede til deres personlige foto ops. Ved hjælp af brugerdefinerede medier væg udskrifter, kan bryllupsgæster udgør med det lykkelige par og velgørende arrangementer kan udnytte kraften i selfies for at få ordet ud. Stor eller lille, du deler dit brand eller din idé med dine gæster og deres tilhængere på sociale medier.

Vores stil og design kan midlertidigt anvendes på væggene i din begivenhed mødested eller trykt på bærbare stof eller vinyl.

Forkæl dine gæster med et unikt billede til deres personlige foto ops. Ved hjælp af brugerdefinerede medier væg udskrifter, kan bryllupsgæster udgør med det lykkelige par og velgørende arrangementer kan udnytte kraften i selfies for at få ordet ud.

Stor eller lille, du deler dit brand eller din idé med dine gæster og deres tilhængere på sociale medier.

Så uanset om du planlægger en bryllupsfest, et velgørenhedsløb, en prisoverrækkelse eller bare en sjov familiesammen, så giv dine gæster stjernebehandling med brugerdefineret trykt grafik fra Twiisted Media!

Write A Comment