Så du vil være en tryllekunstner? Guider har tendens til at være en mystisk gruppe, så det kan være svært for dig at vide, hvor du skal starte. Læs disse 10 tip og tag handling; du vil finde dig selv på vej til succes gennem magi.

Læs videre. De fleste tryllekunstnere begynder at lære magi ved at læse. Besøg dit lokale bibliotek og læs så mange bøger som muligt om magien. At læse om magi er sjovt, men en anden fordel er, at det er gratis! Andre steder at søge efter magiske bøger inkluderer din lokale boghandel eller magiske butik. Selv om der er tusindvis af bøger, du kan læse om magi, anbefales følgende bøger stærkt af tryllekunstnere på alle niveauer: Mark Wilsons fulde kursus i magi Af Mark Wilson Magi og vildledning af Dariel Fitzkee og Magic: Den komplette guide Af Joshua Jay.

Se fordeleDu kan lære meget om showmanship og iscenesættelse ved at se en andens præstationer. Efter at have set deres shows, så spørg dig selv, hvad showet kunne lide, og hvad ikke. Hvis du er opmærksom på lokale begivenhedskalendere, er chancerne gode, at du vil se en tryllekunstner i dit by indkøbscenter, teater, bibliotek, messe eller festival, borgerorganisation eller samfundscenter. Selvom der ikke er nogen erstatning for at se et magisk show live, skal du også se og lære YouTube-videoer af berømte tryllekunstnere som Mark Wilson, Siegfried og Roy, Harry Blackstone, David Copperfield og Ali Bongo. En anden kilde til magiske videoer er din lokale magiske forhandler.

Find en mentor: Når du ser et magisk show af en lokal kunstner, skal du introducere dig selv efter showet. Respekter spillerens tid (han kan have et andet show at lave), men spørg om private eller gruppetimer. Hvis de ikke underviser i magiske lektioner, henviser de dig muligvis til nogen, der gør dette. En anden måde at finde en mentor på er at tilslutte sig den lokale Young Wizards Association.

Ansøgning. Hvis du vil mestre enhver kunstform, dygtighed eller handel, er du nødt til at øve: det samme gælder for håbefulde tryllekunstnere. Anvend hver effekt, så hver bevægelse ser naturlig ud, og du ikke behøver at tænke over, hvad der sker næste gang. Der er ikke noget værre end at se en tryllekunstner tænke over, hvordan man laver et hemmeligt træk: det ødelægger virkelig magiens og mysteriet ved en effekt. For at få en idé om, hvad seeren ser, skal du starte med at øve dig foran et spejl. Du er også nødt til at tage videobånd selv, mens du udfører hver effekt. Se derefter videoen for at se, hvad der ser godt ud, og hvad du kan forbedre.

Øv dine rutiner: Øvelse er hvad du gør efter at have trænet: Du øver efter at du har mestret håndflæget, patter og blokering, der kræves for at udføre dine rutiner. Når du er ny inden for magi, skal du være din egen instruktør og give dig selv noter om, hvordan du kan forbedre dine rutiner. Du kan også øve foran en ven eller et familiemedlem, du stoler på for at give dig ærlig feedback.

Arbejdsteater: Der er mere ved magi end bare at lære hemmeligheder. Hvis du vil blive en succesfuld tryllekunstner, skal du vide om stemme og tale, bevægelse, improvisation, skuespil, landskabsdesign, teaterhistorie, teaterbelysning og andre elementer i scenekunst. Du kan få et godt fundament i disse emner ved at gå på universitetet og studere i teaterkunstafdelingen. Andre måder at udvikle din teaterbaggrund inkluderer at deltage i skoleproduktioner, deltage i en samfundsteatergruppe, studere, praktikophold på et lokalt teater, sommerlagre og tage teaterundervisning på et studie eller samfundskole.

Lær om jobbet: Magic er en hobby, der kan belønne enhver, der ønsker at tage lidt tid og øve sig med en levetid på sjov og spænding. Magi er en unik måde at få venner og være festens liv. Men hvis du vil blive en professionel tryllekunstner, skal du mestre både "show" og "business" -delen af ​​kunstformen. Nogle af de færdigheder, du har brug for for at lære at være en succesrig guide, er markedsføring, regnskab, salg og kontoradministration. Du kan lære disse færdigheder ved at gå på college, praktikophold og studere.

Ydeevne: Få så meget erfaring som muligt. Begynd at gøre magi for dine venner og familie. Hvis du vil gå længere, kan du være villig til at gøre noget magi på et plejehjem for din nabo, familieven eller dine beboere. Det får dig til at føle dig godt og give dig en uvurderlig oplevelse. Den type magi, du udfører, bestemmer i sidste ende, hvem dit publikum vil være. Men inden du ved af det, spredes ordet, og du bliver bedt om at optræde på lokale fødselsdage og specielle begivenheder.

Sætte mål: Der er ingen grænse for, hvor den magiske sti kan føre dig. Er magi din hobby, en måde at fylde din fuldtidsindkomst eller en professionel karriere på? Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar. Men hvis du vil gøre magi mere end bare en hobby, vil du gerne sætte årlige mål for dig selv. Dine mål skal være specifikke, målbare, handlingsorienterede, realistiske og rettidige. At sætte mål er en måde at holde dig selv ansvarlig for dine fremskridt og vækst inden for magisk kunst.

Hav det sjovt!: Vigtigst, have det sjovt. Magi har en lang og rig arv fra at bringe sjov, latter og glæde til mennesker fra hele verden. Du kan være en del af denne sjove og mystiske kunstform. En bog er alt, hvad der kræves.

Write A Comment