Den romerske skrivestil blev udviklet fra en gammel indskrift fundet ved bunden af ​​en søjle bygget af kejser Trojan i Rom i 113 f.Kr. En fransk ved navn Nicholas Jenson skabte først romersk skrivestil nøjagtigt i 1470 i det femtende århundrede. Det er også kendt som 'Klassiske romerske bogstaver' eller & # 39; Quadrata & # 39; Det er også kendt som. Udviklingen af ​​det romerske alfabet tog mindst syv århundreder og omfattede ikke bogstaverne J, U og W.

Romerske bogstaver har pryd- eller slutstreger kaldet serif på både den øverste og den nederste del af bogstaverne. Disse serifs forstærker bogstavernes lodrette streger og gør bogstaverne også elegante. Serifen kan være kantet, tynd, rund eller rektangulær i sine repræsentationer. Dette forklarer serifvarianterne såsom faktureret serif, tynd linje serif, kantet serif, cut serif og slab serif.

Der er andre funktioner, der adskiller denne skrivestil fra andre typer skrivning. Bogstaverne har en række fed og tynde streger. Lodrette streger er normalt tykke, vandrette streger er normalt tynde. Der er også forskellige proportioner eller størrelser af bogstaver på grund af det faktum, at det går ud over dristige og tynde streger. De er ekstremt smukke og attraktive på grund af forskellige slagtilfælde. En funktion, der bryder monotoni eller enkeltformat, er variation højt værdsat af mange for sin elegance.

Derudover står bogstaverne lodret eller lodret. Denne formelle fremtoning af denne skrivestil gør den meget velegnet til brug i officielle dokumenter. Dette forklarer, hvorfor oprettelsen af ​​mot-dokumenter til sådanne formål ofte er begrænset i dette skrifttype.

Derudover tegnes eller oprettes breve omhyggeligt. På grund af den nære interesse for andel og plads bruger amatørdesignere, der opretter disse breve i hånden, måleinstrumenter. Måleværktøjer i designsoftware hjælper med at skabe nøjagtige gengivelser af bogstaver på pc'er.

Denne artikel bruges i vid udstrækning til forskellige formål. Det bruges til at skrive læsemateriale i bøger, aviser og magasiner på grund af dets fremragende læsbarhed. De bruges også ved design af produktpakker og lykønskningskort for at ønske folk succes med kontrol, hurtig bedring i sygdom og meget mere. De bruges også til at skrive tekster på plakater, plakater og andre visuelle kommunikationsværktøjer. Beskeder om citater er også skrevet i romersk skriftstil. Navnene på dem, der deltager i workshops, seminarer og andre træningsprogrammer, er skrevet med romerske bogstaver på certifikaterne.

Det er en af ​​de elegante skrivestile, der gør det muligt for produkter at blive designet i visuel kommunikation. Principperne skal omhyggeligt læres og bruges af kunstnerne for at opnå den maksimale fordel.

Write A Comment