om os

Institutionens direktør, Carly Baum, har overvåget og organiseret arrangementer i mere end 18 år. Da han voksede op i socialiserings-og begivenhedsindustrien, kom han ind i nogle af de mest eksklusive kaffescener.

Carly er langt fra generaliserende en omsorgsfuld ekspert, der kombinerer innovative færdigheder med intense hierarkiske færdigheder for at bringe sit ægteskab og sin vision om muligheder til live.

Carly er en konstant kilde til hjælp, rådgivning og motivation. Så du kan bevæge dig rundt, gøre, hvad du har brug for, mens du giver instruktioner og går, når det er nødvendigt.

Det ubarmhjertige og innovative aspekt betyder, at dit bryllup eller arrangement er en helt speciel og individuel oplevelse.

Din planlægning og Design samarbejder med dig om at forberede og realisere din mulighed for at sikre, at hver komponent reagerer med smag og effektivitet. Strømmen, timingen og udførelsen af et bryllup eller en begivenhed er lige så vigtig som finesserne selv.

Specialgruppen fokuserer på ledelsen og giver de besøgende mulighed for at slappe af og få det bedste ud af dagen, som har ret til at nævne Carly i behandlingens omfang.

Uanset om du er vært for et privat bryllup, har brug for ekspertrådgivning eller har brug for de bedste serviceudbydere til at fejre, vil CL bryllupper og arrangementer hjælpe dig med at forstå alle indviklede bryllupper og festligheder.