Mavedans for mange kvinder er sjovt, sjovt og sjovt. Den amerikanske kvinde nyder dansetrin og eksotisk musik i Mellemøsten. Men når hun nævner, at hun vil tage klasser, ofte er det ikke godt modtaget af familie og venner.

Hvorfor?

Ondsindede historier, falske stereotyper og misinformation om denne dans afskrækker potentielle studerende. At være en mavedanser, betyder Amerika ikke automatisk at være en stripper eller en prostitueret. (Desværre findes disse synspunkter i mellemøstlige lande.) Amerikanske kvinder nyder at danse, og denne kunstform tilbyder fornøjelig freestyle fysiske bevægelser til musik.

Udfordringen med at opnå muskelkontrol og visse atletiske manøvrer er et attraktivt træk. Mavedans er ikke for alle, fordi det betragtes som en vanskelig og kompleks dans. Af denne grund, de svage af hjertet ikke forfølge eller deltage i det.

Dans elskere, der elsker udfordringerne i denne kunstform og har engagement, disciplin og tålmodighed til at opnå og lykkes med at lære denne gamle dans bliver afhængige af sine belønninger. Tusindvis af kvinder verden over praktiserer denne dans til personlig tilfredsstillelse eller for en professionel karriere.

Hvorfor bestiger en mand et bjerg? Hvorfor vil kvinder have mavedans? Fordi de er tiltrukket af det, er tvunget til at forfølge det, og nyde at gøre det.

De amerikanske kvinders interesser vakte Mellemøstens dansshistorie. I de tidligere år kopierede disse kvinder dansene i Mellemøsten, og da de lærte årsagerne til denne dans, begyndte de at udvikle deres egne teknikker i både kabaret og stammestil.

I løbet af de sidste femten år kvinder, der har haft en tribal interesse har designet deres idé om folkloristiske danse, nu kendt som ATS eller American Tribal Style. Folkloristisk refererer til, hvordan en kultur udtrykker sig. Kabaret og orientalsk henvise til selvudfoldelse, der kommer fra den enkelte.

I årenes løb har der været mere indflydelse i Mellemøsten af den amerikanske stil end det modsatte. En stor del af costuming i Mellemøsten kommer også fra den vestlige verden. Det samme sker, når denne dans bevæger sig gennem andre lande.

Det er vigtigt at bemærke, at denne dans er designet af kvinder, for kvinder og af kvinder. Denne kunstform vil ændre sine mange stilarter som kvinder fremme deres kreativitet og fantasi. Der er ingen sammenligning mellem de gamle originaler og stilarter i dag.

De fleste studerende lærer kabaret først, så tribal. At deltage i forestillinger hjælper eleverne med at identificere de forskellige stilarter, og efterhånden som de udvikler sig, er de velkomne til at lære at gøre andre.

Write A Comment