Børns magiske tricks kan i høj grad hjælpe børn med at udvikle deres selvtillid. Der er et par regler at huske, mens du kommer i gang. Her er 10 ting, som en sand tryllekunstner altid skal huske.

  1. Fortæl aldrig nogen, hvordan man laver et nummer
  2. Prøv hvert trick igen og igen, indtil du kan gøre det perfekt uden fejl hver gang.
  3. Hold din målgruppe direkte foran dig. Lad dem ikke sidde ved siden af ​​dig eller bag dig
  4. Gentag ikke et trick foran det samme publikum. De prøver bare at finde ud af, hvordan dit nummer fungerer
  5. Fortæl ikke dit publikum, hvad de skal gøre. Det er bedre at lade forventningen og spændingen stige, når du laver dit nummer. Du kan dog tale med dit publikum, mens du opretter dit nummer, fordi det hjælper med at distrahere dem.
  6. Brug humørikoner og bevægelser for at forbedre din bevægelse. For eksempel kan du rynke panden for at vise, at du koncentrerer dig eller står stille uden at tale for at få dit publikums opmærksomhed.
  7. Sørg for, at alt dit tilbehør er i perfekt funktionsdygtig stand og ser godt ud – ingen beskidte tryllestave eller hatte.
  8. Når du har lært et trick og kan udføre det, kan du ændre det. Dette kan være meget sjovt!
  9. Øv og perfektionér den historie, du fortæller, når du gør hvert trick – det er det, der gør dig anderledes end en anden, der gør det samme.
  10. Udfør det mod en mørk baggrund i godt lys.

Uanset om du bare vil have det sjovt med dine børn, eller du er en tryllekunstner, er det vigtigt at vide, at ved at gøre disse tricks kan du lege med folks sind. Brug det positivt.

Write A Comment