Der er ikke noget bedre sted i verden at se et magisk show gennem Las Vegas lys. Glans og pragt bugner. Verdens mest talentfulde guider finder vej gennem Las Vegas ad gangen eller mere. Nogle bliver begejstrede og flytter til andre spillesteder, andre bliver og optræder næsten dagligt. Det dækker næsten alle former for magi, fra alle illusioner fra David Copperfield til magi og humor fra Mac King i stuen.

Denne artikel handler ikke om, hvem jeg synes, du skal se, men snarere en slags bibliotek, der vil guide dig til de kunstnere, der bedst passer til dine præferencer og budget.

David Copperfield optræder på MGM Grand næsten hver aften. Han er indbegrebet af magi i Las Vegas – han er stor, majestætisk, storslået og bedst til det, han gør. Alle i alle aldre kan sætte pris på hans shows, og de vil efterlade en kilde til inspiration. Forvent at bruge nogle penge, da det at se det bedste vil koste mest.

Penn og Teller optræder i Rio og bør ikke gå glip af voksne, der virkelig ønsker at blive narret og have det sjovt. Jeg vil anbefale dette show til hele familien, men Penn & # 39; s lejlighedsvis 'F' bomben vides at falde, så dette show er en klar & # 39; PG & # 39; Jeg betragter det som. Igen er billetter ikke billige, men de er prisen værd.

Criss Angel's & # 39; Believe & # 39; hans film indtager scenen flere gange om ugen i Luxor. Mens denne serie ikke åbner for stor kritik, forstår jeg, at Criss har øget antallet af illusioner markant, og jeg begynder at høre Criss Angel, en nation på tv, komme tilbage og få styrke. Hvis du er en Criss Angel-fan, forventer jeg, at du er meget tilfreds med det nye udseende af 'Believe'. Det skal være egnet for hele familien.

The Amazing Johnathan optræder på Planet Hollywood, og hendes vilde magiske brand er bestemt for voksne. Magi er et værktøj, som Johnathan bruger til at få dig til at grine i hele showet. Virtuel sømløs humor gør dette til et af de mest sete shows i Vegas.

Mentalist Gerry McCambridge optræder på Planet Hollywood. Jeg anbefaler at finde en anden aktivitet for børn, da Gerry er en meget cerebral kunstner, hvis mentalisme sandsynligvis er ud over det gennemsnitlige barn. Voksne vil "forstå" og værdsætte den enorme dygtighed og professionalisme, som "Mentalisten" viser.

Rick Thomas 'Magic and the Tigers rystede Sahara. Rick fortsætter den enormt populære tradition for Siegfred og Roy ved at bruge store og smukke væsner til at tilføje krydderi og flair til hans shows. Dette show er Las Vegas magiske elskeres mangeårige favorit. Velegnet til hele familien.

Mac King Comedy Magic Show på Harrah's er den bedste aftale i Vegas. Ring til tælleren og bede om en speciel pris. Du kan finde gode billetter til under tyve dollars. Mac er en rigtig sjov fyr. Få af dens virkninger er begrænset til 'risque', men på denne måde et gennemsnit ' det får barnet til at føle, at du stoler på, at de ser og sætter pris på forestillingen. Jeg ville ikke tøve med at tage nogen ti år eller ældre.

Nathan Burton Comedy Show i Flamingo er en fantastisk måde for en familie at tilbringe deres eftermiddag i Las Vegas. Star of World's Greatest Magic på NBC; Verdens vildeste magi på NBC; Amerika har talentet; Miami blæk; og VH1's Surreal Life er ofte den mest hårdtarbejdende tryllekunstner i Vegas … ' Det kaldes. Dette show fuld af illusioner og showgirls vil helt sikkert være et af højdepunkterne på din Las Vegas-rejse.

Selvom ikke alle tryllekunstnere, der aktuelt optræder i Vegas, er opført, er der i øjeblikket flere websteder, der beskriver mange af de andre kunstnere og shows, der vises i og omkring Las Vegas. Guider kontakter regelmæssigt disse websteder med deres nyeste information og links til deres placeringer, da tid, dato og detaljer konstant ændres. Lav dit hjemmearbejde, inden du går til Vegas, da nogle shows sælges tidligt. God fornøjelse.

Write A Comment