Magi. Jeg har altid elsket. At gå på shows og se folk på tv, nogle af de bedste illusionister rundt omkring som Criss Angel og David Copperfield, har været mine yndlings tider i min fortid.

Mange af disse mennesker er også kendt som mentalister … og mange af disse mennesker fik mig også til at ønske at lære mentalistiske tanker.

Hvad er forskellen mellem magi og mentalisme?

Så hvad er forskellen mellem normal magi og mentalisme? Guider er mennesker, der fortæller dig, at de vil bedrage dig. De hævder ikke rigtig at have en supermagt eller noget lignende. – Deres optræden slutter for det meste efter showet. Enkelt nok.

Imidlertid beskriver mange mentalister sig selv som faktisk har seks sanser. Minds, kanal spiritus osv. De kan læse. For eksempel Uri Geller.

Geller, bedst kendt for sin skebøjningsrutine, var i stand til at bedrage offentligheden, journalister og endda forskere med sine tricks.

Dette er den type fyr, du gerne vil lære mentalistiske tanker. Han er naturligvis professionel.

Guider og deres rationelle kombinationer

Nogle kunstnere som Criss Angel kombinerer både magi og mentalisme. Disse fyre er meget succesrige, når de gør det mildt sagt. De kan narre et stort antal mennesker på få sekunder. – Og det hele ser helt ægte ud.

Et af mine foretrukne tricks af skuespilleren David Blaine er hans levitationsrutine. Det ser helt lovligt ud, men igen er dette bare et mentalistisk sindstrick. Det er en illusion, og han er så god til det

Igen er en god måde at lære mentalisme på at se mestrene.

Tips til læring af rationelle mindetricks

Der er mange aspekter ved at være en succesrig udøver af mentalisme, en kunstform. Mentalistiske rutiner er forestillinger.

En af de vigtigste dele af at være en stor mentalist er at være opmærksom på dit fags kropssprog. Du vil bemærke alt ned til mindste detalje. Dette er meget vigtigt for psykiske og sindslæserutiner. Vær også opmærksom på dit eget kropssprog, så du ikke giver noget til dit publikum.

En anden ting, du vil gøre, er at kontrollere og rette dit publikums opmærksomhed. Hvis du vil lære mentalistiske sindstricks fra de bedste af dem, der er dygtige til at kontrollere publikums fokus og opmærksomhed, skal du arbejde på mentalister som David Copperfield, Criss Angel og David Blaine.

Et andet tip er det nemmeste. – Prøv at læse folks kropssprog hver dag, da det er et meget vigtigt aspekt af at være en succesrig mentalist.

Se folk, uanset hvor du går, vær selvfølgelig ikke for skræmmende. – Undersøg folk i kaffebar, bibliotek, arbejde, indkøbscenter, restauranter. – Prøv at identificere, hvad der sker i deres sind. Vær opmærksom på alt om dem og se, hvad du kan finde. Dette vil være nøglen, når du prøver at lære mentale tanker og rutiner.

Write A Comment