Hvad skal der til for at være en stor grafisk designer? Hvad er hemmeligheden bag deres succes? Følger de en 5-trins proces for at blive en efterspurgt designer? Desværre er der ingen skjulte formler. Men når du observerer succesrige designere, vil du bemærke, at de har fælles kvaliteter. Dette er nogle af de mest almindelige træk:

Store designere …

Fortsæt med at lære

Det er svært at acceptere kritik og blive bedt om at gøre dit job bedre eller anderledes end du lærte. Ofte drikker de det, og du bliver sur. De kan dog have ret. Photoshop-tricket, de anbefaler, kan spare dig for tre timers produktionstid.

Mange af de succesrige designere begav sig ydmygt. De absorberede alt, tog noter og prøvede nye ting. De var åbne for råd og voksede op med at lytte til andre. De havde ingen holdningsproblemer, men var ydmyge og ivrige efter at lære.

Kan overvinde kritik

Kritik kan bedrage. Mens man kritiserer en designers arbejde, bør dette ikke tages personligt. Designere bør ikke være defensive eller komme med dårlige undskyldninger. I stedet skal de have et åbent sind.

Altid inspireret

Alle starter deres dag med deres egne ritualer. For eksempel søger nogle designere, så snart de når kontoret, online efter sider fulde af designideer til inspiration. De fleste talentfulde designere har samme vane. Du skal holde dig ajour med, hvad der foregår i designverdenen og fortsætte med at kontrollere, hvad der er nyt i branchen, og hvad der kan gælde for virksomheden. Du skal se på aktuelle designtendenser og undersøge, hvor de skal hen. På denne måde kan du vende tilbage til de design, du har gemt, mens du arbejder på et projekt, så du nemt kan starte processen.

Forlad komfortzoner

Når du taler med designere, der har succes i deres erhverv, vil du opdage, at de aldrig holder op med at lære og udforske nye designtips. Selvom det er svært, ville det være i deres bedste interesse at gå ud over deres grænser.

De nyeste designideer og tip er til rådighed i dag. Så alt hvad du skal gøre er at få mest muligt ud af denne enorme information, der er meget tilgængelig. Vær opmærksom på andre mennesker i designfællesskabet. Kom ud af din komfortzone, og lav iøjnefaldende kreationer.

Write A Comment