Faktisk en hel off the beaten track emne er dette, men jeg er inspireret til at skrive denne artikel, fordi jeg ved, det kan hjælpe en masse mennesker kommer til rette med, hvor vigtigt det er at tage sangundervisning ikke at bevise sig selv til nogen, men at gøre det for sig selv. Nogle specifikke tilfælde, der kommer fra mit studie har gjort mig til at indse, hvordan en selvforskyldt byrde som denne kan påvirke en studerende. Lad mig forklare de tankeprocesser, der løber gennem sindet af en sådan person, og hvordan det påvirker deres præstationer og koncentration i klasseværelset.

Kernen i sagen er, at tage sangundervisning for at bevise over for en anden eller en gruppe af mennesker, at de har potentiale til at være gode sangere, snarere end at være en kilde til motivation for at opnå, hvad de har tilmeldt sig, det har tendens til at lægge en enorm byrde på dem, der konstant distraherer dem fra at koncentrere sig. Efter klasse har jeg bemærket, at jeg gentager mig selv ved adskillige lejligheder. Den studerende, finder jeg evigt selvbevidst og mangler tillid til at klare sig godt. Hvis jeg graver ind i den sandsynlige årsag til dette, finder jeg, at der er nogen eller nogle mennesker venter på at se, hvordan de er ærlige. Dette lægger et stort pres på dem for at levere, fordi de er konstant bekymrede for fiasko. Og slutresultatet er, at de ikke ynkeligt, fordi de er alt for distraheret til at fokusere på læring. Det bliver en tilstand af konstant frygt og panik. Ikke et kønt ansigt. Hvis der er noget, det er meget irriterende.

Så her er aftalen. Vil du lære at synge? Gør det for dig. Må ikke komme ind i dette for at bevise noget som helst til nogen i din kreds af venner eller andre steder. (Anyway, hvorfor skulle nogen ønsker at gøre det?) Hvis du ikke havde læst denne artikel, ville du ikke have fundet ud af det er virkelig arbejder imod dig. Du må hellere slet ikke tage sangundervisning. Er du ikke enig i det? Den ideelle elev af stemmen er en, der ønsker at gøre for at forbedre deres stemme for dem i stedet for for en anden. Og denne type studerende træder ind i klasseværelset ser frem til lektionen og nyder de terapeutiske kvaliteter af lektionen. Den anden dag sagde en af eleverne til mig: « Jeg føler mig virkelig afslappet, når jeg kommer her. Dette er en form for terapi. Og hvis du kigger ud af vinduet, er din have så smuk, at den øger roen. » Så der har du det! Hvis du ønsker at nyde din sangundervisning og komme væk med noget, tage en mere afslappet tilgang. Jo mindre pres udefra du lægger på dig selv, jo bedre. Så næste gang du deltager i en vokal træning, bør du lade din byrde ved døren og nyde lektionen.

Write A Comment