Log på

"Hvis du vil tale med mig, skal du definere dine vilkår." – Voltaire

Vi er nødt til at gå til den samme side. Der er for mange sider. Der er så mange tricks, tricks og spor, der er talt og skrevet af mennesker, der ikke deler den samme terminologi. Dette fører til problemer, misforståelser og argumenter.

Når det gælder videnskab, kan vi finde måder at beskrive begivenheder så tydeligt, at forudsigelser og indsigt kollapser under vægten af ​​beviselige fakta. Forvirring er opstået fra myter, og når sandheden frigør os fra fortiden, kan vi skelne mellem virkelighed og søge enighed?

Almindelige navne på lydoptagelser:

Bryststemme

Lavt mellemvolumen

High Mid Sound

Hovedstemme

Super Head Sound

Bryststemmen blev opkaldt efter sangere, der sang i bunden af ​​deres stemmer, følte en sympatisk vibration i deres bryst. Bryststemme er faktisk en optagelse, ikke en lyd. Lydbølgenes størrelse er sådan, at brystet vibrerer på det laveste niveau.

Low Mid Voice er lige over bryststemmen. Den skal blandes med bryststemmen og kan lyde nøjagtigt den samme på højere tonehøjder, bortset fra at den er over den faktiske bryststemme.

High Mid Voice er under Head Voice, men over Low Mid Voice. Nogle førende vokaltrenere skelner ikke mellem lavere midterste og høje midterste og kalder dem alle ens. Nogle førende vokaltrenere kaldes mellemstemme Mix eller Mix Voice eller Mixed Voice. Dette er vildledende, fordi det lyder som om en sanger kunne blande eller blande to sangplader, og det er ikke det, der let demonstreres, når du observerer stemmekurver, når en sanger glider fra brystet til lav mellemstemme. . Der er ingen magisk blender eller foodprocessor på din hals, der fantasifuldt blander lyde. De midterste lydspor er ikke en kombination af lav og høj, hovedstemme og bryststemme. Blandt disse optegnelser.

Det fik navnet Head Voice, fordi de bemærkede, at sangere kan føle vibrationer i deres hoveder, når de typisk synger højere end hvor de taler.

Super Head Voice er over Head Voice. Det kaldes også fløjteoptagelse, men ikke fløjte. Nogle kaldes superhovedstemme flageolet, som er en ægte "mekanisk" fløjte.

For at opsummere er lydoptagelser lydintervaller, men ikke vokale eller tonale kvaliteter. Nogle sangere og vokaltrenere ved det ikke og taler om optagelserne som om det var en bestemt tonekvalitet eller klangfarve. De bedste musikskoler, konservatorier og universiteter er præcise og ligetil og bruger ikke terminologien ombytteligt eller misbruger den. Dette er en god tid for alle at være på samme side. Ved at gøre dette kan vi få en dybere forståelse af sangens struktur og funktion. Vi kan endda være enige.

Stemme, tone og klang

Lyd bevæger sig omkring 750 miles i timen. Der er ingen ventiler inde i hovedet, der giver os mulighed for at dirigere lyd eller lokalisere lyd i betydelig grad. Vi har heller ikke muskler, der forstørrer svælget og kan derfor faktisk ikke "åbne vores hals" eller "holde halsen åbne". Giv mig ikke skylden. Jeg designede eller byggede ikke menneskekroppen.

Når stemmefoldene er meget tæt på hinanden, får vi det, der kaldes en fuld lyd, fordi luft ledes ud gennem den. Den fulde lyd er den lyd, vi laver, hvor vi kan "projicere" eller have kraft eller højde. Mange sangere og nogle vokalcoachere henviser til den fulde stemme som en bryststemme, men disse udtryk er præcise og kan ikke udskiftes. Bryststemme er en optagelse, og en fuld stemme er en stemme. En optagelse vil være præcise noter fra din egen vokalproduktion. Du bemærker muligvis, at de ændrer sig lidt op eller ned på en given dag, men ikke for meget. Ring ikke til stemmen med fuld stemme. Du kan synge med fuld stemme for hver optagelse. Når du gør dette, gør du ikke bryststemmen højere. Dette er en almindelig misforståelse. Du kan råbe eller skrige og gøre noget, som nogle kalder "trækker bryststemmen", men det råber, ikke synger og potentielt er skadeligt for stemmefoldene.

Du kan ikke synge højt med ånde, og du kan endda føle smerte, hvis du prøver at gøre det. Gengivelse af Breati-tone leveres af stemmefold, der ikke tilfører nok til at producere en fuld vokallyd. Som et resultat undgår luft, og vi kan høre det med tonen i vibrerende stemmefold. En åndedræt tone kan kaldes en vokal funktion eller klang.

Hvad er lydakkorder? Stemmebånd findes kun, når der er tre sangere, der synger sammen på tre forskellige baner. Nogle stemmebusser har henvist til stemmebåndene, men de betyder stemmebåndene. Læger kalder normalt ikke stemmebåndene, fordi de ikke er strenge, og de er bestemt ikke "akkorder".

Videostroboskopi afslørede, at de vibrerende bevægelser i stemmefoldene er ret komplekse. Ved hjælp af en mikrofon, der gør det muligt at måle frekvensvibrationer, og kombinere den med blitzlys tillod læger og taleterapeuter visuelt at observere den sande funktion og struktur af lyd i bevægelse. Videoer af dette kan findes online.

Du kan tænke på den fulde lyd som en solid lyd og en vejrtrækende stemme, som om den indeholder luft.

Husk: "Hvis du vil tale med mig, skal du definere dine vilkår." – Voltaire

Så forhåbentlig er der lavet en forklaring på at definere termerne baseret på moderne videnskab, ikke myter.

Write A Comment