Fordi grafisk design er så stort, er der faktisk fakta og statistik om besættelsen og designkunstnerne selv. Et faktum er at indse, at mange af dem i designet er faktisk selvstændige. 25 % af de grafiske kunstnere anså sig selv for selvstændige eller freelancere.

Som regel, folk med en bachelorgrad i grafisk design gøre det bedre på området og tjene mere end dem med en lægeuddannelse. Selv om der er tekniske skoler for grafisk design de fleste af dem, der tager disse typer af klasser ender i tekniske stillinger.

Mens arbejdsmarkedet for grafisk design er enormt, så er konkurrencen også. Du er nødt til langsomt, men sikkert opbygge en portefølje af dit arbejde for at drage fordel af den bedste læge. Sørg for at du har nok af uddannelse, ophold aktuelle på alle design software, og siderne arbejder i en betalt position for at se, hvilken slags freelance arbejde, du afhente.

Hvis du vil bryde op din skole, skal du lære alt om alle former for kunst, herunder kunsthistorie. Du vil lære principper, grundlæggende principper, studiekunst, grafisk produktion, website design, kunstsociologi, kulturelle studier, markedsføring og selvfølgelig alle de kurser, du får relateret til erhvervslivet.

Husk, at jo mere skolegang du har jo bedre din læge og jo højere din løn. Faktisk vil det meste af tiden, når du går til en teknisk skole, du blive henvist til tekniske stillinger. I stedet for at være den grafiske designer, bliver du designerens assistent. Så de højere niveau kurser virkelig kommer til at betale sig i det lange løb, hvis du virkelig nyder det kreative aspekt af grafisk design.

Som alt andet i udkastet til løn varierer betydeligt. Fra 2006 tjente de fleste grafiske design erhverv mere end £ 20.000 om året. De øverste 10% generelt tjente mere end £ 70.000 om året. Det er vigtigt at forstå, at mange gange grafiker er freelancere, eller selvstændige, så disse tal kommer til at svinge en hel del.

Også en webdesigner er en separat position og indeholder ofte grafisk design talenter. Mange webdesignere kommer til at tjene over, hvad de fleste grafiske designere gør, og alligevel kommer de i en anden kategori, selv om de dybest set stadig arbejder med grafisk design.

Så hvis du kombinerer talenter som webdesign, markedsføring, forretning og grafik kunst du er tilbøjelige til at tjene flere penge. Især hvis du ejer din egen virksomhed og arbejder hårdt, men husk, de fleste af dem, der er selvstændige sat i mange timer over den gennemsnitlige 40-timers arbejdsuge.

Husk, en grafiker er en, der sætter tanker i kunstnerisk grafik i stedet for at skrive eller tekst, og alligevel deres erklæring bør være klar, kortfattet, og en, som alle forstår. Hvis du ønsker at være en grafisk kunstner for at være sikker på, at du kan få din uddannelse, mens du begynder at tage grafisk kunst job uden det, er det meget lettere at tjene penge, hvis du ved mere om erhvervet.

Write A Comment