Efter flere års vejledning og erfaring som kunstner er du selvsikker og klar til at starte en mavedansvirksomhed. Faktisk har du lyst til at starte din egen virksomhed hver dag.

Her er nogle regler, du skal overveje, inden du åbner en placering:

 1. Har du en gylden gås til økonomiske opstartsomkostninger, diverse udgifter og besparelser for at håndtere uventede nødsituationer?
 2. Har du dedikerede studerende, der accepterer at tilmelde sig, når dørene åbnes?
 3. Har du viden eller erfaring med at drive en virksomhed?
 4. Har du forretningspartnere, der kan hjælpe?
 5. Kan du indgå en langsigtet forpligtelse?
 6. Er du i stand til og villig til at arbejde lange timer, betyder det at opgive nogle af dine sociale aktiviteter?
 7. Er du en person med mange talenter og kreative talenter?
 8. Er du tilpasningsdygtig og fleksibel? Et populært, men sandt udtryk, vi hører regelmæssigt, er placering, placering og placering.

Placering og fællesskab:

Det er en populær, men sand sætning, der høres regelmæssigt. placering, placering, placering. Studiet skal være let at finde, sikkert og inden for målmarkedet.

De fleste af de studerende er kvinder, der går på natundervisning, og deres sikkerhed er et forretningsproblem. Studio og parkeringsplads skal være godt oplyst og beskyttet af sikkerhed.

Dansestudiet skal være placeret i eller i nærheden af ​​et multinationalt samfund. De fleste af disse kvinder kan lide at danse i en international ånd. Hvis målgruppen er lille, skal du overveje de interne eller specielle instruktioner, før du lejer eller køber et studie.

Licenser, forsikring, advokat, firmanavn:

 • At få en licens og tilladelse er et must. Kontakt dine lokale og statslige myndigheder for jobkrav.

 • Ansæt en advokat. Denne person hjælper med etablering af forskellige virksomheder, partnerskaber eller enkeltmandsvirksomheder.

 • Forsikring til beskyttelse af personer, kunder, varer og andre forpligtelser.

 • Ansæt en revisor eller CPA.

 • Musik royalties kan være påkrævet. Når vi taler om deres erfaring, finder de dig, hvis du ikke ved, hvordan du finder dem.

 • Virksomhedsnavnet skal registreres hos staten, og der er ingen garanti for, at navnet accepteres. Advokaten vil foretage en undersøgelse over hele landet for at sikre, at den kan bruges. Forbered dig med tre forskellige navne.

Annoncer, markedsfør og sælg:

Ud over at være en god lærer er der tre andre vigtige spørgsmål, hvor viden og erfaring kan hjælpe dig med at få succes i forretningen. Disse tre er reklame, marketing og salg. Disse tre færdigheder, der kræver viden, kreativitet og finansiering, vil være konstante i alle aspekter af din virksomhed.

Annoncering, markedsføring og salg er de tre vigtigste søjler i at forblive i erhvervslivet og tjene penge. Mavedans er meget sjovt, men vi er nødt til at bære en hat for at fortsætte vores glæde og leve af den.

Write A Comment