Blander dine fødder, en « doven » form for at gå ved at glide i stedet for at løfte dine fødder, blev en form for dans omkring 1989. Mens diskutabel om, hvorvidt dansen begyndte i Australien eller i Storbritannien, ser det ud til at passe irsk trin dans, med glidende fødder fra tå-til-hæl.

Unge mennesker i mange generationer har taget denne form for udtryksfuld dans, og i dag ser man ofte shuffle-dansen, der udføres på danse- og raveklubber. Shufflers også danse solo, på offentlige steder, hvor de ofte fange lyd / video af sig selv på en mobiltelefon, som de redigerer og post på YouTube eller andre sociale medier.

Især når danseren blander sig alene, udtrykker dansen fortolkningen af en sang af performeren. En sang: gave af ord, sat til musik. Shuffler fortolker betydningen af sangen ved at koreografere shuffle fodbevægelser med hofte, krop, arm og håndbevægelser, plus ansigtsudtryk, for at skabe en personlig betydning på ord og musik. Resultatet, et andet lag af kunst sprøjtede på en andens kunst, forbavsende sofistikeret og hjertebankende cool. De, der tager denne form for dansekunst alvorligt arbejder konstant på det, ofte ser på sig selv i en væg spejl, som de praksis eller ved at se deres selv-videoer for at se, hvilke af deres bevægelser flyder problemfrit, og hvor de tøvede.

Ved praksis fjerner danseren tøven ved disciplin i hans eller hendes sind. Hvorfor gør de det så? Hele verden er en scene, og denne dans giver en person, der har et budskab til at handle ud på næsten alle flade overflade. Musikken trækker øret, bravado af en enlig danser trækker øjet, og som shuffler udfører dans med perfektion, han eller hun kan modtage et kapløb af bifald! Hele shuffle dans, fra setup til, kan kun tage to minutter.

Shufflers deler deres kunst gratis. Hvis du ser en offentligt, stop og se. Komnter og videresend de blandere videoer, du ser på YouTube eller andre sociale medier. Tilskyd en shuffler til at holde nå til ren glæde i hans eller hendes dans. Din jubel og bifald kompenserer dem for de timers praksis, de udholde at velsigne dit liv med to minutters farve. #Tag1writer.

Write A Comment