Dansere har foldet dollarsedler, vendt mønter, eller rullet en række objekter for at demonstrere den rullende effekt af mavemusklerne, eller vil balancere objekter såsom sværdet eller siv som en opmærksomhed-grabber at få omtale.

Men ikke alle mavedanser er interesseret i at udføre disse abdominalbevægelser. En todelt kostume bør bæres for offentligheden at se disse særlige bevægelser.

Gør mave dukker, ruller og vibrationer er ganske sjovt, og faktisk en ganske udfordring, der kræver en stor indsats, tid og praksis.

Folk er nysgerrige efter at vide, hvordan man udfører disse bevægelser. Mænd og drenge er særligt gode til at udføre disse bevægelser med lethed. Grunden til dette er tanken om, at piger og kvinder er indoktrineret til at have flade maver, og det er svært at begynde at udvide din mave-området med denne tankegang. Men alle kvinder kan gøre disse bevægelser, som kan hannerne. Det kræver mere disciplin, beslutsomhed, tålmodighed og praksis.

Hvordan man gør en mave roll

Gør denne bevægelse vil hjælpe dig til at indse, hvordan disciplineret og fokuseret danseren skal være for at opnå denne isolerede bevægelse. Dette er en fremragende øvelse til at udøve dine tarme og lindre forstoppelse.

  1. Stå foran et spejl og bar dit maveområde for at se bevægelsen.

  2. Varm op i maveregionen ved at skubbe hele maveregionen og derefter trække det ind. Dette vil ske langsomt i første omgang. Hvis musklerne reagerer på dine kommandoer skubbe og trække vil blive lettere. Have det sjovt med dette ved at spille trommemusik og holde tid til beats. Denne bevægelse er kendt som mavedukke.

  3. Bugen roll selv ikke rigtig rulle; det skaber illusionen af roller. Efter at have afsluttet din warm-up øvelser, er det tid til at isolere. Skub maven eller den øvre del af maven, mens du trækker ind i underlivet eller tarmområdet. Derefter omvendt ved at trække ind i den øvre del af maven, og skubbe ud underlivet. Bliv ved med at gentage. Dette kræver koncentration, tålmodighed, praksis og tid. Efter at have kontrolleret denne isolation, vil maveregionen reagere.

Tip: Fokus ved at placere en finger eller din hånd på maven, når du befaler den øvre og nedre del af maven. Følelse af muskel reagere under fingeren eller hånden hjælper med at bekræfte, at du er i det rigtige område, især når du arbejder uden et spejl.

Hvordan man gør abdominale vibrationer:

Pung dine læber lidt og bukser som en hvalp. Øv dig på kort tid, hvis du kan blive ør. Ved den første lære at gøre dette dække din mund med hånden for ikke at vise folk, hvordan man gør denne manøvre.

Når du er i stand til at udføre denne bevægelse, skal du fjerne din hånd fra munden. Nogle mennesker har et problem med deres næsebor flaring. Hvis dette sker for dig, se gispende ånde og tjekke det til det punkt, hvor næseborene ikke blusse op.

Write A Comment