Fotos fungerer som en skattekasse med alle dine tidligere øjeblikke. Det skaber gode minder og er generelt kendt for at gøre din dag lysere. Komprimering af fotos i fotoalbum giver ikke så meget mening, som du ville pakke dem og placere dem et sikkert sted. Du kan ikke se det hver dag og dermed bringe en ændring til den normale metode; indramning er et bedre alternativ. Når du indrammer et foto, tjener du to formål hver dag, hvor du kan se billedet og føle dig godt, og for det andet er dine vægge dekoreret med realistiske fotorammer med minder indrammet indeni.

En sådan realistisk indramningsmulighed er fotoblokmontage. Det inkluderer ikke de traditionelle fotorammer rundt om billedet, men giver montageprofessionellen mulighed for at montere billedet på et træbræt eller et let skum. Udseendet holdes intakt med en simpel kabinet bagved, hvilket giver det et rammeløst udseende uden at skulle tilføje tunge rammer.

Populariteten af ​​fotoblokmontage

Bortset fra folk, der bruger denne indramningsmetode til personlige fotos og illustrationer, er der et par virksomheder, der bruger dette som en markedsføringsmulighed på offentlige steder. Du vil ofte bemærke dette, når du besøger indkøbscentre, biografer og lignende offentlige steder med kommercielle reklamer med iørefaldende grafik monteret på væggene. Dette er noget unikt, hvor det adskiller sig fra almindelige rammer til at skabe kommerciel skiltning. Det bruges også af malere og kunstnere til at vise deres kunstværker offentligt. Det giver et realistisk blik på billedet bagved, hvilket får det til at se overraskende attraktivt ud.

Monteringstyper

Montage foretrækkes ofte af dem, der føler, at fotografiets essens skal afbildes for at seeren skal forstå følelserne bag det. Det findes almindeligvis i to typer.

• Dry Mount – Denne metode involverer udskrivning af et foto eller et kunstværk på bagpladen. Det trykkes normalt ved hjælp af varme- eller vakuumpressemetoder for at holde fotografiet intakt i lang tid. Denne metode sikrer, at udskriften forbliver intakt og forhindrer rynker, der ofte er synlige i typiske fotorammer. Det er noget permanent, og derfor bør dyre og uerstattelige fotografier eller illustrationer ikke monteres tørt.

• Beskyttelsessamling – Dette er installationen af ​​hængsler, klæbemidler, bånd osv., Som indbyder til en tidskrævende procedure, men det er værd at tiden, da skaden ikke forårsager nogen skade på billedet og kan udskiftes, hvis det ønskes. til. Denne metode bruges af kunstnere til at fremvise deres kunstværk og bruges også af virksomheder til at tiltrække kommerciel opmærksomhed på deres arbejde.

Installation skal altid udføres af fagfolk, og det kan ikke give de resultater, du forventer, at gøre det hele uden professionel hjælp.

Write A Comment