1. Ansæt en komiker, der kan gøre noget sjovt med din administrerende direktør, efterligne ham og endda gøre din branche som en helhed lysere.

2. Ansæt en guide, der kan fortrylle din salgsmeddelelse eller dele din CEO eller receptionist i to. Det kan endda eliminere den administrerende direktør i henhold til medarbejdernes smag.

3. Arranger en vokalimprovisationsgruppe til at tage anmodninger og gøre dem til en sjov forestilling.

4. Få en musiker til at skrive en sang om din virksomhed og spille ved arrangementet.

5. Ansæt en berømthedsforligner til at komme til arrangementet og underskrive autografer og tage billeder med gæsterne.

6. Ansæt en tegneseriekunstner til at tegne personlige skitser til hver medarbejder i virksomheden. Disse er også sjove souvenirs.

7. Reserver en digital tegneseriekunstner, der opretter sine fotos digitalt på en computer lige foran dine øjne. De kan endda tilpasse baggrunden for at afspejle virksomheden

eller begivenhed. Dette er en god souvenir for gæster at tage med hjem.

8. Ansæt en ballonkunstner, der fremstiller figurer i livsstørrelse som Disney-figurer, landskaber som palmer, store firmalogoer og meget mere. Ballonkunstneren kan lave disse figurer af alle, der ser, og det at se ballonerne kommer sammen gør det til en oplevelse.

9. Hvad med en rejsende jongler, der kan blande sig i cocktailtiden?

10. Arranger en leggy rullator for at gøre en stor meddelelse på en årlig konference eller et møde for din virksomhed. Det er en sjov og garanteret måde at få alles opmærksomhed på.

11. Klovnen er en god mulighed for aktiviteter med børn eller familier. Der er også onde klovne til barnløse eller begivenheder omkring Halloween.

12. Book en håndflæselæser for at komme med psykiske forudsigelser om virksomhedens fremtid eller fortæl folk om deres formuer.

13. Ansæt en reality-tv-stjerne til at interagere med gæsterne. Meget færre penge end Hollywood-berømtheder.

14. Book et hyldestbånd for at spille sange fra en kunstner, der er populær blandt gæsterne.

15. En gruppe cappella kan optræde på scenen eller spadsere gennem begivenheden i en cocktailtid eller middag.

16. Ansæt et symfoniorkester til at spille ved arrangementet. Du bliver nødt til at overveje pladsbehovet for denne type handling.

17. Du kan holde et mime-show, der giver en virksomhedsbesked til medarbejdere eller begivenhedskunder.

18. Book en DJ til kun at afspille ønskede sange eller sange fra en bestemt periode som 80'erne

19. Breakdansere kan være sjovt. De er generelt unge, seje og tilføjer en ungdommelig følelse til en begivenhed.

20. Hvad med et mariachi-band til festivalmusik?

21. Et ståltrommebånd kan være en god tilføjelse til en high-end galla-begivenhed.

22. Reservation af en ildspiser kan være en god måde at starte lanceringen af ​​et nyt hot produkt eller en ny service.

23. Carolers kan være en god tilføjelse til enhver feriebegivenhed.

24. En levende skulptur kan være en god idé til næsten enhver lejlighed. Sørg for, at du vil have en levende skulptur, der passer nøje til temaet for din begivenhed eller møde.

25. At bestille et cirque-show er en god idé, når begivenheden har brug for noget bemærkelsesværdigt eller bare for at blive ophidset. Sørg for, at du kan rumme den plads, der kræves af en eddikehandling.

26. slange charmer er en unik måde at afbryde et møde eller tiltrække et publikum til en begivenhed.

27. Ansæt en mental ekspert til at læse gæsternes tanker. Dette er en kreativ måde for skuespilleren at interagere med publikum.

28. Hvad med en isskulptør, der kan forme et firmalogo eller en virksomhedsbudskab, mens folk ser det skære?

29. Akrobater lever en tilføjelse til en begivenhed.

30. Syngende tjener er en gruppe cappella klædt som formelle tjenere. Dette fanger gæsterne på vagt og er en ukonventionel måde at indarbejde sjov i madoplevelsen.

31. Balsaledansere kan være populære på alle tv-shows med dansetema som Dancing with the Stars og andre.

32. Berber-kvartetten er en cappella-gruppe, hvor alle medlemmer bærer røde og hvide kostumer svarende til en barberstang. Dette har en nostalgisk følelse.

33.Duel-klaverer er en fantastisk måde at fordybe publikum i non-stop underholdning.

34. Du kan få dine medarbejdere til at deltage i det sjove ved at afholde et talent show og involvere alle i virksomheden, inklusive CEO. Du vil gerne gemme dette, så alle kan se det senere, du vil måske endda sende det hjem med en kopi eller sende det til dem senere. Du kan også sende dem på YouTube, så alle kan kommentere.

35. Et marcherende band kan være en formel måde at introducere nogen speciel til begivenheden. Det kan også være en måde at vise, at virksomheden ikke tager dem for alvorligt, hvis de bestiller en sjov tema-vandringsgruppe.

36. Reserver 60-sekunders romanforfatter. Han kommer med sit eget skrivebord og en manuel skrivemaskine og stiller gæsterne et par spørgsmål for at forstå, hvem de er, og skriver en kort livshistorie på et minut. Det binder det endda, så gæsterne kan tage det hjem. Historien er sjov, kreativ og reel. Dette er en sjov måde at få folk til at åbne og dele deres historier og lære hinanden at kende.

37. Ansigtsmalere er en fantastisk måde at underholde små børn på.

38. Kor kan være en fantastisk måde at komme med et storslået udsagn på.

39. Hvad med en operasanger til en stilfuld begivenhed eller galla?

40. En graffitikunstner, der kan skabe et billede af en person eller noget, der ses af et stort publikum. Nogle kunstnere gør denne slags ting meget hurtigt og gør det interessant at se.

41. Book huladansere for at omgås gæster på dansegulvet.

42. Hvad med de polynesiske dansere, der bringer en unik kultur til arrangementet?

43. En buktilspiller kan være en god underholdningsmulighed for børn eller voksne, der kan spille godt afhængigt af kunstneren.

44. Ansæt en dynamisk historiefortæller, der kan væve en besked om målet for arrangementet eller mødet.

45. En flugtkunstner er en dramatisk måde at formidle budskaber på som at flygte eller slippe af med begrænsende overbevisninger og begrænsninger. Dette kan være en god måde at motivere medarbejderne til at nå et mål.

46. ​​En hypnotisørs reservation kan tilvejebringe et seriøst element eller et komisk element.

47. En rapper kan rap en komedie, der er skrevet specifikt om virksomheden. Nogle rappere kan endda improvisere dette på stedet.

48. Puppeteer er en anden mulighed for små børn at underholde dem.

49. Ansæt en sværdsluger for at lokke publikum, eller hvis det passer til temaet.

50. Du kan altid leje en ægte Hollywood-berømthed for at få den opmærksomhed og det brummer, du har brug for, eller prøv at booke et par små berømtheder for bedre at bruge dine penge og få mere berømthedstrækningskraft.

51. Det kan være en god idé at booke en populær politisk efterligner som Sarah Palin eller Barack Obama.

52. En harpist kan tilføje et let musikalsk præg uden høj musik. Dette ville være rart for en afslappet, avanceret atmosfære.

Hvad med et antal berømte hyldestkunstnere, der synger en række hitsange af forskellige kunstnere, de efterlignede på scenen 53?

54. Organiser et stadium, hvor forskellige ledere fra virksomheden synger karaoke til forskellige sange.

55. Endelig er den bedste måde at garantere en kreativ underholdningsoplevelse på at få kunstnerne eller kunstnerne til at tilpasse deres bevægelser efter din egen begivenhed eller møde. Dette skaber en uforglemmelig oplevelse, som gæsterne vil huske i lang tid.

Write A Comment