Grafisk optagelse er et værktøj til at gøre det immaterielle håndgribelige, at det er en proces og et produkt.

Procesdelen skyldes, at grafikeren omdanner det talte ord til det visuelle. En grafiker lytter intenst til samtalepennen i hånden og illustrerer, hvad de hører ved hjælp af fotos, ord og farver. Dette hjælper folk med at arbejde sammen og føler sig lyttet til for at skabe et sikkert miljø for nye ideer.

Produktdelen kommer fra den farverige produktion, der er lavet. En fuld digital optagelse af illustrationer, der er oprettet af grafikeren, samles i en PDF-fil, som alle deltagere modtager efter begivenheden.

Denne proces er enormt gavnligt for ethvert møde i sindet og nogle af disse fordele er beskrevet nedenfor.

1. Fremmer klar tænkning

Grafiske optegnelser fremme klar tænkning og god beslutningstagning, der kommer, når folk virkelig kan ‘se, hvad du mener’, og også se, hvad de betyder.

2. Giver gruppehukommelse

En registrering af grafik fanger indholdet af et møde på en engagerende måde og fungerer som en effektiv prøvesten til at huske ydeevne og uddanne andre.

3. Gruppefokus og spor

En grafisk optagelse giver en klar indikation af, hvad gruppen tager fat på på et givet tidspunkt, hvilket hjælper deltagerne med at vide, hvor de er, og holde fokus på den opgave, der er ved hånden.

4. Mere kreativitet

Billed inklusion øger evnen til at manifestere ideer i et miljø, der frigør det ubegrænsede potentiale i sindet. Når det bruger begge sider af hjernen det åbner et forhold til det underbevidste sind og tillader tanker og intuitioner til at flyde frit. Visual Thinking bygger forbindelser med huskekunst og billeder, der fremkalder de svar, der er nødvendige for at få adgang til disse reservoirer.

5. Øget effektivitet og produktivitet

Oplysninger diskuteret i et grafisk registreret miljø er mere klart forstået, maksimere tid og effektivitet af « gruppe med ». Med et større greb om individuelle roller og opgaver, forlader deltagerne med en langt bedre evne til at nå mål og mål. Med grafikoptagelse kan du indsamle komplekse data i en integreret form på et enkelt ark papir, hvilket øger muligheden for at træffe informerede beslutninger.

6. Større hukommelse opbevaring og forståelse – Videnskabeligt bevist undersøgelser viser, at samtidige visuals øge deltagelse og information forståelse. Tilføj dimensioner af real-time ydeevne, strålende tænkning (hjernens naturlige tankegang), metafor, og mnemoonics og forståelse er slukket skalaen.

7. Dokumentation/produktoprettelse

Billedoptagelse sikrer en digital optagelse af opkaldet i realtid. Kunderne modtager en nøjagtig registrering af alle oplysninger, der høstes under programmer, der kan refereres til på et hvilket som helst tidspunkt derefter. Disse værktøjer fungerer som en god hukommelse værktøj, der giver vores kunder til at modtage en sammenhængende forståelse af, hvad der er opnået.

8. Mønstergenkendelse og indsigt

Grafisk optagelse er nøglen til at udnytte de underudnyttede områder af hjernen, øge den kreative IQ, følelsesmæssige IQ, assimilation af information, vane mønstre og generel intelligens og mentale ydeevne.

9. Spiller for dit publikum

Over 80% af os er visuelle studerende. Når vi ser det, « vi får det. » Grafisk optagelse giver vigtige oplysninger i et letforståelig format, forudsigelig for øjet og organiseret for hjernen. Jo hurtigere deltagerne forstår dine indlæg, jo hurtigere og nemmere kører kalenderen.

10. Se det store billede

En stor grafisk repræsentation af diskussionen gør det muligt for gruppen at lægge mærke til relationer, identificere temaer og identificere huller, hvilket resulterer i ny indsigt. Med mere information på siden, end man kunne have i tankerne, folk engagere sig i højere niveau tænkning og debat fokuseret på løsninger, der virkelig tager hensyn til det store billede.

Som du ser fordelene ved grafisk optagelse er fænomenal ikke underligt, at bruge en grafisk optager eller grafik facilitator er begyndt at blive normen i top formue 500 virksomheder over hele verden. I denne nye æra af kommunikation og samfund, et værktøj som dette er afgørende for at sikre, at du får mest muligt ud af dit folks tid og kræfter.

Write A Comment